Η ROTOGRAN Α.Ε.Β.Ε. αποτελεί εξειδικευμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται ενεργά στον χώρο του ROTATIONAL MOLDING προσφέροντας πλαστικά προϊόντα υψηλής ποιότητας και αντοχής.

Η εταιρεία μας εξειδικεύεται στην παραγωγή πλαστικών καπακιών για κάδους απορριμμάτων, πλαστικών δεξαμενών και στηθαίων, όλα κατασκευασμένα με τη σύγχρονη μέθοδο της περιστροφικής χύτευσης.

Η συγκεκριμένη μέθοδος προσφέρει σχεδιαστικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλες διαδικασίες χύτευσης: με τον σωστό σχεδιασμό, τα μέρη που συναρμολογούνται από πολλά κομμάτια μπορούν να μορφοποιηθούν ως ένα μέρος εξαλείφοντας το υψηλό κόστος κατασκευής.

Όλες οι χρησιμοποιούμενες πρώτες ύλες συνοδεύονται από τα ανάλογα πιστοποιητικά χρήσης και καταλληλότητας, με κύριο υλικό επεξεργασίας το πολυαιθυλένιο, το οποίο είναι 100% ανακυκλώσιμο.

Rotogran AEBE Production Video

Πώς δημιουργούμε τη δουλειά μας

Δείτε το video 2:06

Υψηλή ποιότητα & συνεχής εξέλιξη

Η μακρόχρονη εμπειρία μας και η εξειδίκευσή μας στον χώρο επεξεργασίας πολυαιθυλενίου μας έδωσε το έναυσμα το 1999 να ιδρύσουμε τη ROTOGRAN Α.Ε.Β.Ε. κατανοώντας απόλυτα  τις ανάγκες των πελατών και δείχνοντας σεβασμό προς το φυσικό περιβάλλον.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η παραγωγή πλαστικών προϊόντων υψηλών τεχνικών προδιαγραφών και η σταδιακή εισαγωγή στην ελληνική αγορά νέων τεχνολογιών και ανθεκτικών προϊόντων με eco-friendly υλικά.

Η εταιρεία μας διαθέτει επί σειρά ετών δυναμική παρουσία σε διεθνείς εκθέσεις της Ευρώπης και της Ασίας παρουσιάζοντας με επιτυχία τα νέα προϊόντα.